Slider

Despre noi

PROAGROSERVICE își desfășoară activitatea din 1991 în județele CONSTANȚA, CĂLĂRAȘI și TULCEA, unde furnizează servicii complete pentru renumite mărci de familie, care au reusit sa scrie istoria in domeniul in care activeaza.

  • CLAAS (Germania – fondată în anul 1913), unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global, lider pe piaţa europeană de combine de recoltat, de asemenea lider mondial în productia de combinele autopropulsate de recoltat furaje.
  • Amazone (Germania – fondată în anul 1883), specialisti in productia distribuitoarelor de îngrășăminte, echipamentelor de erbicidat, cultivatoarelor, semănătorilor de precizie
  • Lemken (Germania – fondată în anul 1780), avand in portofoliu de produse: implemente pentru prelucrarea solului, pentru semanat, prasit, masini de fertilizat si tehnologii pentru managementul informatiei.
  • Siptec – compania greceasca de utilaje activeaza in peisajul agricol de peste 50 de ani oferind solutii optime avand costuri avantajoase pentru produsele oferite
  • Bergmann – producator german cu o experienta de peste 125 de ani in fabricarea remorcilor de transfer, dispozitivelor universale de împrăștiere, remorcilor cu autoîncărcare pentru siloz și furaje, remorcilor de transport de furaje
  • Demmler – de patru generatii, avand o experienta de peste 120 de ani, compania din Germania produce remorci pentru uz agricol și comercial.
CLAAS
CLAAS
AMAZONE
AMAZONE
LEMKEN
LEMKEN
SIPTEC
SIPTEC
BERGMANN
BERGMANN
DEMMLER
DEMMLER

Misiune, Viziune, Valori

Misiune

Misiunea noastra este ca prin pachetul complet oferit 3S (service, spare parts, sales) sa fim “Solutia perfecta pentru afacerea ta!”

Viziune

Stim ca asteptarile tale sunt inalte, cu noi ele nu vor avea de suferit si vor fi satisfacute! Mai mult, cu cat asteptarile tale sunt mai inalte, cu atat ne ajuti sa fim mai buni!

Valorile noastre

Integritate

INTEGRITATEA exprima virtutile, trairile si aplicarea convingerilor, fara discrepante intre afirmatii si exemplul trairii personale. SEMNIFICA Comunicare si Transparenta, cere Curaj, Moralitate, Etica, Responsabilitate, Asumare si Vointa

Pasiune

VIATA merita traita doar cu pasiune. Ceea ce facem, facem cu pasiune! PASIUNEA atrage si mentine bucuria in noi, chiar si atunci cand ne confruntam cu provocari.

Respect

RESPECTUL reprezinta atitudinea sau sentimentul de apreciere, stima si consideratie.  STIMA, de asemenea, ca se castiga in timp si se pastreaza greu, aceasta fiind si motivatia pentru care ne respectam toate promisiunile pe care le facem.

Inovație

NOI suntem dintotdeauna Inovatie!!! DUMNEAVOASTRA nu va doriti doar un produs sau o solutie, doriti rezolvarea diverselor situatii.  Pentru toate acestea, promovam CREATIVITATEA echipei noastre, iar in colaborarea cu partenerii nostri transformam ideile stralucite in solutii concrete!

Pentru a trimite un email, dati click pe imaginea plic
Mihai M. Zaman Jr.
Director General
Mihai Zaman Sr.
Consultant Tehnic
Carmen Zaman
Director Economic
Teodor Dima
Director Vânzări
Viorel Adamescu
Director Piese
Dragos Talasman
Director Tehnic
Bogdan Machedon
Director Dezvoltare

Sedii Proagroservice

Constanța

Tulcea

Călărași

Oltenița