ROUSSEAU - Cositori cu brat si accesorii

rousseau3

"Inovand prin a ramane fideli elementelor de baza"
PESTE 50 DE ANI DE EXPERIENȚĂ
ZONA DE PRODUCȚIE
PREZENȚĂ INTERNAȚIONALĂ

Fondată în 1962, Rousseau a deschis calea unui domeniu nou, fiind pionier în invenția mașinilor mecanice de tuns iarbă.

De atunci si până astazi au fost produse mai mult de 75.000 de mașini de tuns iarba și turbo-cositoare.

Rețeaua locală si internațională

La nivel national (Franța) Rousseau are ca parteneri 150 de dealeri, iar pe plan extern 19 importatori printre care și Proagroservice care cu succes asigură distribuția produselor.  

Cu o suprafață de producție de 16.000 m² situată la Neuville-sur-Saône (lângă Lyon), Rousseau produce mai mult de 100 de echipamente de întreținere.

Având o organizare până în cele mai mici detalii, expertiza companiei include un departament de dezvoltare responsabil pentru proiectarea tuturor mașinilor de tuns iarbă, un departament de piese de schimb și un departament post-vânzare, asigurând astfel un serviciu complet și profesional.

Asigurarea calității are o importanta maximă pe tot parcursul dezvoltării, proceselor de fabricație și industrializării tuturor produselor Rousseau

Rousseau exportă produsele sale în mai multe țări, în special în Europa.

Principalii importatori sunt în Spania, Belgia, Germania, Elveția, Polonia și Portugalia, unde Rousseau a reușit să-și consolideze prezența prin calitatea serviciilor oferite de partenerii săi locali.

ÎNCEPÂND CU ACEST AN 2019, NE ALĂTURĂM PENTRU ROMANIA ACESTOR IMPORTATORI AI PRODUSELOR ROUSSEAU, DORIND SA OFERIM PRIN VÂNZAREA ȘI SERVICIILE NOASTRE O EXPERIENȚĂ CÂT MAI PLACUTĂ DUMNEAVOASTRĂ.

În 2004, Rousseau a devenit parte a grupului Alamo, lider mondial în întreținerea echipamentelor pentru zonele rutiere, extinzând astfel aria internațională de desfacere a Rousseau.

Contact

Sos. Tulcei nr. 34, Ovidiu
jud. Constanta, Romania
Tel: 0749.289.673
E-mail: office@proagroservice.ro

ORAR FUNCTIONARE:
L-V 08:00-16:00
S-D Inchis