Dezmiristire

 • Placeholder

  COMPACT, MULTILATERAL SI UȘOR DE TRAS

  Grapa cu discuri compacte Heliodor poate fi folosita pentru dezmiristire la adâncime mica, în soluri usoare si medii, si pentru pregatirea patului germinativ înainte de semanarea în mulci sau în urma lucrarilor de arat. Prin urmare, grapa Heliodor poate fi folosita deopotriva pentru sistemul de semanat conventional si cel în mulci. Vitezele mari de lucru si puterea necesara redusa asigura lucrari de arat de calitate ridicata.

  Read more
 • Placeholder

  LUCRARI INTENSIVE LA DEZMIRISTIRE LA ADÂNCIME MARE SI MICA

  Cultivatorul Karat 9 este indicat pentru lucrari ale solului de la adâncime redusa, la o dezmiristire initiala dupa recoltare, precum si pentru amestecarea intensa la adâncime mai mare pentru a încorpora ulterior si paiele.

  Read more
 • Placeholder

  AFÂNAREA SUPERFICIALA, EFECTUATA RAPID SI INTENS 

  Grapa cu discuri compacte Rubin 10 permite o amestecare intensa si uniforma a resturilor organice si a solului la o adâncime de aproximativ 14 cm. Greutatea sa mare asigura patrunderea în sol chiar si în conditii grele, si, prin urmare, reduce pierderea de umiditate prin evaporare. Acest lucru face ca echipamentul Rubin 10 sa fie potrivit pentru dezmiristire la adâncime mica si viteze mari de lucru cu un nivel de siguranta ridicat.

  Read more
 • Placeholder

  GRAPA CU DISCURI SCURTE, CU ACȚIUNE ÎN ADÂNCIME

  Cu Rubin 12, LEMKEN introduce pe piața o grapa cu discuri compacte care poate lucra, cu o adâncime de lucru de pâna la 20 cm, ca și un cultivator la aceeași adâncime. Rubin12 se preteaza de aceea atât pentru prelucrarea miriștilor, cât și pentru prelucrarea solului de baza, chiar și în cele mai dificile condiții de sol.

  Read more