Pregătire pat germinativ

 • Placeholder

  O ALTERNATIVA VIABILA PENTRU PREGATIREA SOLULUI 

  Combinatorul pentru pregatirea patului germinativ Korund este caracterizat prin nivelarea, afânarea si defrisarea eficiente si printr-un  grad ridicat de acoperire a suprafetelor. Datorita diferitelor optiuni în alegerea dintilor, acest utilaj si-a demonstrat performantele în special în cazul culturilor mari de cartof sau porumb.

  Read more
 • Placeholder

  COMBINATOR DE PREGATIRE A PATULUI GERMINATIV CU REZULTATE OPTIME DUPA DOAR O SINGURA TRECERE – 3 poze (2  cu comentarii)

  Kompaktor este echipamentul ideal pentru pregatirea unui pat germinativ reconsolidat în mod corect, cu adâncime uniforma. Acesta lucru asigura posibilitatea unui semanat uniform, în particular pentru seminte mici, ca de exemplu cele de sfecla de zahar si rapita, obtinându-se astfel randamente ridicate.

   

  Read more
 • Placeholder

  GRAPA ROTATIVA PENTRU SARCINA MAXIMA CONSTANTA, PENTRU TOATE LUCRARILE SOLULUI

  Zirkon 12 este indicata pentru sarcina maxima constanta, atât la lucrarile solului conventionale, cât si la cele de conservare. Organele active ale Zirkon 12 pregatesc un pat germinativ optim în aproape toate conditiile de sol. Modul de pregatire a patului germinativ poate fi ales individual, prin alegerea combinatiei adecvate între viteza de deplasare,  turatia prizei de putere si reglajul transmisiei grapei rotative.

  Read more
 • Placeholder

  GRAPA ROTATIVA ADAPTABILA PENTRU O PREGATIRE OPTIMA A SOLULUI 

  Zirkon 8 este noul model de grapa rotativa pentru tractoare cu puteri de 60 la 175 CP. Caracteristica speciala a Zirkon 8 este reprezentata de design-ul modular cu diferite accesorii optionale, pentru adaptarea la conditiile de lucru.

  Read more