Sisteme de tăvălugi

 • Placeholder

  LEGĂTURĂ PERMANENTĂ ÎNTRE PLUG ȘI TĂVĂLUG

  Sistemul de tavalugi FixPack ramâne în permanenta cuplat la plug. Tavalugul ramâne cuplat la plug pe durata transportului sau în locurile de întoarcere, economisind timp pretios. Acesta poate fi folosit împreuna cu pluguri purtate reversibile cu trei, patru si cinci trupite, cu o latime de lucru de pâna la 2,5m.

   

  Read more
 • Placeholder

  TĂVĂLUG CU LĂȚIME DE LUCRU FLEXIBILĂ

  Daca, în cazul întreprinderilor cu marimi din ce în ce mai mari, drumurile catre câmp devin tot mai lungi, tavalugurile atașate fix pe plug reprezinta o soluție mai practica și economie de timp, dat fiind faptul ca nu mai necesita transport separat. Tavalugul integrat FlexPack se adapteaza în plus la lațimile de lucru variabile ale plugurilor purtate.

  Read more
 • Placeholder

  Tavalugii au diferite roluri în cazul dezmiristirii si în pregatirea patului germinativ, si în cazul metodelor conventionale de cultivare si la semanarea în mulci. Acestia sunt folositi pentru a farâmita, reconsolida si nivela diferite tipuri de soluri. LEMKEN ofera o gama larga de tavalugi, cu un model adaptat fiecarui tip de sol.

  Read more
 • Placeholder

  EFICIENȚĂ RIDICATĂ PENTRU FIECARE TIP DE SOL

  LEMKEN are solutia potrivita pentru orice tip de sol: sistem de tavalugi utilizat împreuna cu un utilaj atasat sau sistem de tavalugi utilizat independent, cuplat în fata tractorului, pe un rând sau pe doua rânduri, cu diametrul inelelor de 700 mm sau 900 mm, cu profilul inelului de 30° sau 45°.

  Read more