JAGUAR 990-930

JAGUAR 990.
925 CP pentru până la 380 t/h.

Calitate de tocare a materialului de primă clasă, randament remarcabil și consum redus de carburant – noua combină JAGUAR 990 asigură utilizarea optimă a puterii de 925 CP dezvoltate de motorul MAN V12. Și pentru a putea să obțineți lungimi mai mici de tăiere, am revizuit complet rotorul. Astfel, JAGUAR 990 este prima combină de recoltat furaje ce va fi echipată cu noul rotor V-MAX 42.

Sistemul inteligent de asistență pentru operator CEMOS și noua unitate de comandă CEMOS asistă operatorii în utilizarea în mod cât mai eficient posibil a modelului JAGUAR pe întreaga durată a campaniei. CEMOS setează utilajul automat, iar ecranul tactil CEBIS facilitează introducerea comenzilor.

Ce îl face pe JAGUAR lider de piață mondial?

Cu peste 40.000 de utilaje produse din 1973 până în prezent, cea mai de succes combină de recoltat furaje din întreaga lume continuă să se asigure că milioane de oameni se pot bucura de un pahar de lapte sănătos în fiecare zi. Pentru a garanta acest lucru, am dezvoltat continuu modelul JAGUAR .

JAGUAR 900

Sistemul de tracțiune.

În cadrul comparațiilor cu celelalte utilaje de pe piață, sistemul de transmisie al modelului JAGUAR impresionează prin eficiența de excepție. Mecanismul de tocare este acționat direct de la arborele cotit al motorului prin intermediul unei curele lungi, care nu necesită întreținere.

JAGUAR 900

Sisteme de asistență pentru operator.

Sistemele inteligente precum AUTO FILL, noua direcție dinamică sau noul CEMOS AUTO PERFORMANCE comandă utilajul automat și optimizează procesele respective. Pentru a putea recolta cât mai eficient posibil, operatorul trebuie doar să activeze sistemele automate.

JAGUAR 900

Confort și operare.

Veți descoperi că puteți opera utilajul JAGUAR intuitiv în foarte scurt timp. Pentru a opera funcțiile cheie, sunt necesare doar câteva elemente centrale de comandă amplasate logic. În centrul acestui concept stă noul CEBIS. Coloana de direcție și scaunul operatorului pot fi ajustate pentru a se potrivi oricărui operator.

JAGUAR 900

Randament.

Datorită fluxului în linie dreaptă a materialului recoltat al modelului JAGUAR, materialul recoltat este transportat direct prin întregul utilaj, fără unghiuri ciudate. Acest lucru vă permite să obțineți randament maxim (t/oră), cu putere minimă (l/t), precum și un grad ridicat de siguranță operațională.

JAGUAR 900

Consum de carburant.

Factorul decisiv nu este motorul ci comanda inteligentă a tuturor sistemelor. De la implementul frontal până la descărcarea materialului recoltat, JAGUAR a fost proiectat să asigure performanțe maxime cu economie de carburant. Cifrele de consum sunt impresionant de mici.

JAGUAR 900

Calitatea furajelor.

Furajele de înaltă calitate cresc producția de lapte. De aceea, calitatea materialului tocat asigurat de utilajele noastre este cel mai important factor. Noi echipăm modelele JAGUAR cu tehnologii care au o influență esențială asupra calității furajelor.

 

Inima recoltei dumneavoastră.

CEMOS AUTO PERFORMANCE

JAGUAR menține turația motorului setată de operator și ajustează puterea motorului și viteza de deplasare în funcție de volumul recoltat. Atunci când volumul recoltat crește, viteza de deplasare este redusă. O reducere a volumului recoltat are ca urmare reducerea automată a puterii motorului.

JAGUAR 900

Direcție dinamică.

JAGUAR este manevrat dintr-o parte în alta prin maxim 5 rotiri ale volanului. Numeroși operatori își doresc să depună mai puțin efort atunci când trebuie să întoarcă la capăt de rând. Ghidarea dinamică face posibilă acest lucru. Până la 10 km/h operatorul trebuie să rotească volanul doar ⅔ după deplasarea în linie dreaptă, pentru a realiza bracarea completă a roților.

JAGUAR 900

NOU: mai mult confort la operare.

CEBIS cu ecran tactil permite accesul rapid și confortabil la toate funcțiile utilajului. În funcție de nevoi, operatorul poate configura sau opera utilajul JAGUAR în patru moduri:

  1. Prin atingerea ecranului tactil
  2. Acces rapid prin intermediul sisemului de gestionare a favoritelor CMOTION
  3. Prin folosirea butoanelor rotative/cu apăsare CEBIS
  4. Reglare directă prin intermediul butonului basculant

JAGUAR 900

NOU: ACTISILER 37 în rezervorul de acumulare pentru agent termic.

Sistemele inteligente JAGUAR constituie baza pentru calitatea viitoare excelentă a furajelor: cu aditivi dozați cu precizie din rezervorul de 375 l sau aditiv foarte concentrat din noul rezervor ACTISILER 37. Rezervorul ACTISILER 37 cu perete dublu protejează aditivii concentrați pentru însilozare împotriva temperaturilor exterioare ridicate.

JAGUAR 900

Senzor NIR

Măsurarea conținutului de substanță uscată cu ajutorul senzorului NIR servește ca referință pentru setarea lungimii de tăiere și a aditivilor.

JAGUAR 900

TERRA TRAC.

JAGUAR 990 și 960 sunt disponibile și ca variante TERRA TRAC. Astfel, beneficiați de avantajele șenilelor pe parcursul întregului an, pentru toate suprafețele: tracțiune ridicată, protecție maximă a solului și la capăt de rând, implementare rapidă și sigură datorită lățimii autovehiculului care respectă reglementările privind traficul rutier.

Specificaţii tehnice

Motor Tipul Cilindri Puterea motorului la turația de lucru
1700 rpm (ECE R 120)
kW/CP
JAGUAR 990 MAN D2862 V12 680/925
JAGUAR 980 MAN D2862 V12 625/850
JAGUAR 970 MAN D4276 6 în linie 580/790
JAGUAR 960 Mercedes-Benz 473 6 în linie 480/653
JAGUAR 950 Mercedes-Benz 473 6 în linie 430/585
JAGUAR 940 Mercedes-Benz 471 6 în linie 390/530
JAGUAR 930 Mercedes-Benz 471 6 în linie 340/462