Utilaje interconectate

Utilaje interconectate.

CLAAS oferă diferite module care pot fi combinate pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

REMOTE SERVICE.

Gestionarea mai rapidă a problemelor.

  • Utilajul identifică defecțiunile și informează operatorul
  • Utilajul transmite mesajul de eroare partenerului de service
  • Partenerul de service identifică defecțiunea de la distanță

Avantajul dumneavoastră: gestionarea imediată a problemelor deoarece piesa de schimb poate fi livrată și instalată la locul de utilizare.

Planificare de service proactivă.

  • Utilajul informează partenerul de service cu privire la următoarea programare în service necesară
  • Partenerul de service sugerează o programare în service
  • Partenerul de service comandă consumabilele CLAAS ORIGINAL în avans, în funcție de lucrările ce trebuie efectuate

Avantajul dumneavoastră: lucrările de service sunt efectuate rapid.

TELEMATICS.

TELEMATICS este un sistem digital de transferare a datelor care accesează și înregistrează continuu datele de lucru, traiectoriile și datele referitoare la randament transmise de combine de recoltat, combine de recoltat furaje și tractoare conectate. Toate datele sunt transmise prin intermediul rețelei de telefonie mobilă de la utilaje la server, acolo unde sunt prelucrate și stocate. Puteți accesa și evalua datele dumneavoastră online, în timp real, sau ulterior, accesând portalul TELEMATICS de pe computerul fermei dumneavoastră, de pe laptop sau smartphone sau le puteți exporta către orice software obișnuit de gestionare a fermelor în vederea prelucrării suplimentare.

Documentaţie automată.

„Documentația automată” este cel mai convenabil mod de documentare. Acest modul reduce volumul de muncă, îmbunătățind în același timp fiabilitatea manipulării datelor. De îndată ce limitele câmpurilor au fost stocate în TELEMATICS, sistemul identifică automat câmpul unde lucrează un utilaj și generează documentație specifică pentru acel câmp, pentru fiecare lucrare, în funcție de limitele câmpului și traiectoriile înregistrate.

 

Comandă acum

Aplicație pentru utilizare mobilă.

Pentru a vă permite să folosiți TELEMATICS atunci când vă deplasați, CLAAS vă oferă o aplicație pentru sistemele de operare iOS și Android. Filosofia de funcționare din spatele aplicației este similară cu cea folosită pentru portalul TELEMATICS și vă ghidează prin cei trei pași ai managementului modern al flotelor: informare, analiză, optimizare. O funcție de navigație integrată vă arată cele mai scurte trasee până la utilajele dumneavoastră. Utilizatorii aplicației pot vizualiza rezumate și stări diferite în cadrul modulului „documentația automată”, precum și datele utilajului. Astfel, este mai ușor mai ales pentru managerii de ferme să monitorizeze progresul în timp ce se deplasează.

 

Avantaje:

  • Simplă și intuitivă – poate fi folosită oricând, oriunde
  • Fără costuri suplimentare
  • Informații suplimentare privind procesele de lucru
  • Vizualizare facilă a documentației privind operațiunile și sarcinile

Descarcă pentru iOS     Descarcă pentru  Android

TELEMATICS ON IMPLEMENT (TONI).

TONI vă permite să înregistraţi atât datele relevante referitoare la tractor, cât şi datele implementului ataşat. Această tehnologie nu este restricţionată doar la utilajele CLAAS, întrucât şi implementele altor producători au fost proiectate astfel încât să poată fi folosite împreună cu TONI.

FLEET VIEW.

Aplicația informează toți operatorii din cadrul unui lanț logistic în mod continuu despre locațiile tuturor utilajelor de recoltat din cadrul flotei și nivelul curent de umplere a buncărelor de boabe ale acestora.

Astfel se elimină timpii morți și condusul inutil. Drept urmare, puteți utiliza combinele la capacitate maximă, puteți scădea costurile prin reducerea consumului de carburant diesel și puteți evita compactarea solului. Utilajele LEXION, TUCANO sau JAGUAR transmit datele către smartphone-ul sau tableta dumneavoastră, aducând îmbunătățiri masive în ceea ce privește eficiența logisticii pe teren. Aplicația FLEET VIEW de la CLAAS reduce semnificativ stresul operatorilor, mai ales în timpul zilelor lungi de lucru.

 

Descarcă pentru iOS