Cositori cu tambur CORTO

CORTO. Fiabilitate maximă pentru cositorile cu tambur.

Cositorile CORTO garantează o lucrare rapidă și sigură, cu fiabilitate și eficiență maximă. Indiferent dacă alegeți o cositoare purtată în faţă sau în spate sau o cositoare  tractată, vă puteţi baza întotdeauna pe CORTO.

Mecanism de antrenare fiabil.

Designul robust cu curea trapezoidală asigură transmiterea fiabilă și directă a puterii, cu o amortizare flexibilă a vârfurilor de sarcină și a șocurilor.

Suspensie ACTIVE FLOAT.

Niciun câmp nu se aseamănă cu altul. Cu ACTIVE FLOAT, vă puteți adapta rapid și ușor la condițiile schimbătoare, cum ar fi zonele umede sau vârfurile de dealuri uscate. Presiunea asupra solului poate fi ajustată în mod flexibil în timpul lucrului prin intermediul unei supape hidraulice cu acțiune simplă.

Flux omogen de material recoltat.

Orificiile mari ale tamburilor de cosire asigură o alimentare eficientă și un flux omogen de material recoltat. Fluxul poate fi îmbunătățit și adaptat la materialul recoltat prin intermediul unor accesorii opționale.

Cadru robust al transmisiei.

Cadrul transmisiei rezistent la deformări este fixat de tamburi printr-o flanșă ultra-rezistentă, fiind ușor de accesat în caz de nevoie. Trenul de rulare drept asigură transmiterea eficientă a puterii către curelele trapezoidale.

Fie că este utilizată individual, în combinație cu o remorcă încărcătoare sau într-o combinație de înaltă performanță față-spate împreună cu o cositoare pentru suprafeţe mari DISCO, cositoarea CORTO va impresiona de fiecare dată.

Cositori purtate în tiranții spate.

Atașamentul situat pe centrul de greutate permite cositorii CORTO 3200 CONTOUR să copieze perfect conturul solului, chiar și pe teren denivelat sau înclinat.

Cinematică PROFIL.

Datorită cinematicii unice și a punctului de rotație coborât, cositorile frontale PROFIL asigură o copiere perfectă a conturului solului. În combinație cu sistemul de suspensie ACTIVE FLOAT, acestea asigură o protecție optimă a solului și previn contaminarea furajelor.

Adaptare simplă.

Modelele CORTO 310 F și 285 F sunt prevăzute și cu funcția de urmărire tridimensională a conturului solului, cu reglare în funcție de înclinare prin intermediul unui mâner rotativ. Dacă adăugăm și designul compact, modelele din seria F sunt perfect adaptate pentru utilizarea în regiuni muntoase și cu tractoare mai mici.

CORTO 220 / 190.

Prin modelul CORTO 220 / 190 cu lățimi de lucru de 1,85 m și 2,1 m, CLAAS oferă fermierilor cositori cu tambur puternice, robuste, cu tehnologie avansată.

Protejează solul și sunt ușor de întreținut.

Suprafața impresionantă de contact asigurată de tamburii de mari dimensiuni protejează solul și reduce presiunea asupra acestuia. Capacele de protecție pliabile facilitează operațiunile de întreținere.

Specificaţii tehnice Lățime de lucru (m) Lățime de transport (m) Prindere Turație priză de putere (rpm)
Cositori frontale
CORTO 3200 F PROFIL 3,05 3,00 Triunghi 1000
CORTO 310 F 3,05 3,00 Triunghi 540/1000
CORTO 285 F 2,82 2,76 Triunghi 540/1000
Cositori purtate în tiranții spate
CORTO 3200 CONTOUR 3,05 2,05 Categoria II 1000
220 2,10 1,95 Categoria II 540
190 1,85 1,80 Categoria II 540

Echipamentul poate varia în funcţie de ţară. Vă rugăm consultați listele de prețuri în vigoare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați dealerul dumneavoastră CLAAS.