Cositori frontale DISCO

Cositori frontale Lățime de lucru (m) Bară de tăiere Discuri Schimbare rapidă a cuţitelor
DISCO 3600 FRC/FC/F PROFIL/MOVE 3,40 MAX CUT 8
DISCO 3200 FRC/FC/F PROFIL/MOVE 3,00 MAX CUT 7
DISCO 3150 F 3,00 MAX CUT 7

● Standard ○ Opțional – Nu este disponibil

C = condiționator cu gheare RC = condiționator cu role Fără echipare suplimentară = fără condiționator AUTOSWATHER = bandă transportoare pentru gruparea materialului recoltat

Echipamentul poate varia în funcţie de ţară.

Cositori frontale DISCO – de ultimă generație.

PROFIL – adaptare la conturul solului.

Cu cinematica PROFIL, solul ghidează bara de tăiere. Acest lucru permite cositorii să se adapteze tridimensional la conturul solului, indiferent de poziţia tractorului.

ACTIVE FLOAT – o suspensie pentru profesioniști.

Cu ajutorul sistemului opţional ACTIVE FLOAT, puteți regla în orice moment presiunea de apăsare a cositorii în funcție de condițiile de lucru, direct din cabină.

Rezultatul:

Furaje curate şi un covor vegetal protejat, cu un consum de energie redus şi uzură minimă. Pe scurt, avantaje care vorbesc de la sine.

Lăţimea maximă.

DISCO 3600 F / FC / FRC PROFIL sunt concepute pentru tractoarele echipate cu anvelope late în față. Lăţimea lor de lucru de 3,40 m permite o suprapunere maximă.

DISCO 3200 F / FC / FRC PROFIL.

DISCO 3200 PROFIL cu o lăţime de lucru de 3,00 m reprezintă completarea ideală pentru o combinaţie de cositori tip fluture, o cositoare purtată în tiranții spate sau o cositoare tractată.

DISCO 3150 F.

Un raport calitate-preţ imbatabil: DISCO 3150 F și-a dovedit eficacitatea și rezistența. Compactă şi montată aproape de tractor, aceasta urmărește perfect conturul solului. Suspensia ACTIVE FLOAT este disponibilă ca echipare opţională.