Remorca de transport CARGOS 700

Remorca de transport CARGOS 700.

Totul de la un singur producător.

CLAAS este singurul producător care vă oferă toate produsele necesare recoltării furajelor. Oferta sa include și terminalele de comandă, plus diferite soluţii electronice pentru utilizarea eficientă a întregii flote de utilaje.

Volum de încărcare.

CARGOS 700 este disponibil cu un volum de încărcare de 48,5, 42,5 sau 36,5 m3. Extensiile opționale pentru partea superioară a cadrului, cu o înălțime suplimentară de 20-30 cm, pot crește capacitatea cu până la 2,5 t.

Caracteristicile CARGOS.

Antrenarea podelei cu racleți din ambele părți, şasiul original CLAAS şi direcția asistată electro-hidraulică (opțional) sunt câteva caracteristici împrumutate de la remorca CARGOS cu dublă întrebuințare.

NOU: CARGOS 700 Komfort.

Modelul CARGOS 700 Komfort cu sistem hidraulic load-sensing este compatibil cu ISOBUS și poate fi prevăzut cu alte caracteristici, inclusiv sistem de gestionare a iluminatului, indicator pentru greutatea încărcăturii și direcție pozitivă electrohidraulică.

 

CARGOS 760 CARGOS 750 CARGOS 740
Volum de încărcare m3 48,5-512 42,5-44,52 36,5-38,52

 

2 Cu supraînălțare a pereților laterali

 

CARGOS 700 Komfort cu dotări de confort:

Sistem hidraulic load-sensing și, prin urmare, compatibil cu ISOBUS

Control prin OPERATOR sau un terminal compatibil ISOBUS (de exemplu, COMMUNICATOR II sau EASY on board)

Sistem opțional de gestionare a iluminatului, indicator pentru greutatea încărcăturii, afișaj extern pentru indicatorul de greutate a încărcăturii, direcție pozitivă electrohidraulică și axă de ridicare pentru șasiu hidraulic tridem